Головна Новини Політика зовнішня політика У Євросоюзі заявили, що ніколи не визнають анексію Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У Євросоюзі заявили, що ніколи не визнають анексію Криму

Євросоюз закликає РФ дотримуватися права людини в Криму

11 квітня 2020, 15:11 comments2957
Поділіться публікацією:
У Євросоюзі заявили, що ніколи не визнають анексію Криму

В Європейському союзі назвазаклик Російською Федерацією жителів окупованого Криму в ряди російської армії порушенням міжнародного гуманітарного права. Крім того, наголошується, що ЄС ніколи не визнає анексію Криму. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на заяву прес-секретаря Європейської служби зовнішніх дій.

Крім того, в заяві йдеться, що згідно з нормами міжнародного гуманітарного права Росія зобов'язана забезпечувати дотримання прав людини на півострові. У той же час ЄС очікує від росії припинення всіх порушень міжнародного гуманітарного права в Криму.

Раніше "Коментарі" писали, що в Херсонській області з-під обов'язкової обсервації втекли 15 українців, які повернулися з Криму. Згідно з даними правоохоронців, через пункт пропуску "Каланчак" в Україну в'їхали 20 осіб, яких зобов'язали знаходиться в пункті резервації 14 днів. Однак 15 з них самовільно покинули обсервацію, заявивши, що будуть витримувати карантин у себе вдома. Порушниками виявились мешканці Дніпропетровської області та Західної України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!