Головна Новини Політика зовнішня політика Велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром з реформ – Саакашвілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром з реформ – Саакашвілі

Кандидат у віце-прем'єр-міністри реформ Михайло Саакашвілі розповів, чим може стати в нагоді Україні

22 квітня 2020, 14:24 comments3294
Поділіться публікацією:
Велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром з реформ – Саакашвілі

Сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація, що колишній глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі розглядається кандидатом у віце-прем'єр-міністри з реформ. Пізніше він сам прокоментував чутки на своїй сторінці в Facebook.

"Для мене велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром уряду України щодо реформ. У мене також була дуже змістовна і корисна бесіда з прем'єр-міністром Шмигалем, протягом якої ми детально обговорили всі питання, пов'язані з моєю можливою роботою в уряді", — написав він.

Так, Саакашвілі заявив про підтримку Зеленського та його команду під час виборів, а також про складний період для країни попереду. За його словами, до можливої нової посади ставиться з дуже великою відповідальністю.

"Нам зараз як ніколи треба бути сміливими у своїх рішеннях і реформах", — йдеться в повідомленні.

Крім того, Саакашвілі пообіцяв у Верховній Раді презентувати свої пропозиції щодо необхідних змін з конкретними напрацюваннями. Головною метою визначив те, щоб Україна з найменшими втратами повинна перенести поточну світову економічну кризу і впоратися з усіма викликами.

"Я сподіваюся бути надійним членом команди і стати в нагоді народу України, зробивши щось корисне для людей, — зазначив він. — Я також сподіваюся використовувати свій міжнародний досвід для того, щоб бути корисним членом урядової команди, в тому числі у відносинах з міжнародними фінансовими організаціями, посилити престиж України та її інтеграцію з міжнародними спільнотами, щоб відстояти в першу чергу інтереси українського народу і сприяти прогресу в країні".

Додамо, що зустріч фракції "Слуга народу" з кандидатом має відбутися перед позачерговим пленарним засіданням ВРУ, 24 квітня.

Раніше "Коментарі" повідомляли, хто став міністром соцмереж України у березні: хто виявився найпопулярнішим у Кабміні Шмигаля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!