Головна Новини Політика зовнішня політика Макрон приїде до Києва відразу після закінчення карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон приїде до Києва відразу після закінчення карантину

Президент Франції Еммануель Макрон по телефону обговорив перспективи свого візиту в Україну з президентом Володимиром Зеленським

27 квітня 2020, 17:26 comments2142
Поділіться публікацією:
Макрон приїде до Києва відразу після закінчення карантину

Президент Франції Еммануель Макрон у телефонній розмові з українським гарантом Володимиром Зеленським, пообіцяв, що прибуде з робочим візитом до Києва, як тільки мине небезпека пандемії COVID-19 і всі обмеження щодо карантину будуть зняті. Про це повідомляється на сайті Офісу президента.

Так, лідер Франції відповів згодою на запрошення Володимира Зеленського.

"Знаю, що ви хотіли відвідати Україну. Буду радий вітати вас, як тільки закінчиться епідемія коронавіруса і тільки цей візит стане можливим", — заявив український гарант.

Обидва президенти обговорили подальше співробітництво і набуття Україною гуманітарної і медичної допомоги в рамках боротьби з пандемією, а також подальші перспективи для встановлення миру на Донбасі.

Эмммуэль Макрон зазначив, що вітає позицію українського керівництва щодо повернення полонених з окупованих територій і має намір і далі працювати над ретельним дотриманням Мінських угод.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Еммануель Макрон провів телефонну розмову з главою Білого Дому у Вашингтоні Дональдом Трампом і погодив необхідні реформи для ВООЗ в умовах боротьби з коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!