Головна Новини Політика зовнішня політика "Досить це терпіти": Рада закликала західних колег засудити агресію Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Досить це терпіти": Рада закликала західних колег засудити агресію Росії

Депутати Верховної Ради закликали іноземні парламенти чітко визначити позицію за збройної агресії Росії в Криму і на Донбасі

30 квітня 2020, 14:31 comments2806
Поділіться публікацією:
"Досить це терпіти": Рада закликала західних колег засудити агресію Росії

Верховна Рада проголосувала за звернення до парламентів іноземних держав та парламентських асамблей міжнародних організацій по засудженню збройної агресії Російської Федерації проти України незаконної анексії Кримського півострова і окупації окремих районів Донбасу, політичних репресій проти громадян України та звільнення політичних в'язнів — громадян України. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна".

У постанові спікеру парламенту Дмитру Разумкова невідкладно направити текст звернення до парламентів іноземних держав та парламентських асамблей міжнародних організацій.

Авторами проекту є 12 депутатів — членів комітету з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.

За проект постанови №3068 "Про звернення Верховної Ради України до парламентів іноземних держав та парламентських асамблей міжнародних організацій по засудженню тривалої збройної агресії Російської Федерації проти України, незаконної анексії Автономної Республіки Крим та міста Севастополь та окупації окремих районів Донецької та Луганської областей, політичних репресій проти громадян України та звільнення політичних в'язнів — громадян України" проголосували 309 нардепів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на позачерговому засіданні парламенту сьогодні розглянуть подальшу діяльність комісій, які стежать за виробництвом за фактом пожеж на найбільших складах боєприпасів в період з 2014 по 2018 роки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!