Головна Новини Політика зовнішня політика Трамп пообіцяв викрити «Український обман»: імпічмент в США і корупція в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп пообіцяв викрити «Український обман»: імпічмент в США і корупція в Україні

Дональд Трамп знову вирішив підняти українську тему

3 травня 2020, 20:31 comments3584
Поділіться публікацією:
Трамп пообіцяв викрити «Український обман»: імпічмент в США і корупція в Україні

Президент США Дональд Трамп упевнений, що ситуація з його імпічментом — містифікація. Висловивши думку про те, що спікер Палати представників Ненсі Пелосі — божевільна, Дональд Трамп анонсував повторний показ фільму Майкла Капуто "Український обман: імпічмент, гроші Байдена, масові вбивства". Відповідне повідомлення президент опублікував у своєму Twitter. Можливим транслятором називають канал One America News.

Нагадаємо, що в 50-хвилинному матеріалі більше половини часу приділено Україні. Зокрема, мова йде про роль президента Барака Обами і його адміністрації в відстороненні Віктора Януковича від влади в 2014 році, про розстріли на Майдані, про корупційні зв'язки в Україні сім'ї екс-віце-президента Джо Байдена, втручання високопоставлених українських чиновників у президентські вибори в США в 2016 році на боці кандидата від Демпартії США.

У зйомках фільму взяли участь екс-глава СБУ Валентин Наливайченко, екс-народний депутат Сергій Пашинський, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, екс-генпрокурор України Віктор Шокін.

picture

Як повідомляв портал "Коментарі", Джо Байден поки випереджає Дональда Трампа на президентських перегонах у США. Нові дані соцопитувань опублікувало видання Independent.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!