Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо про дату віртуальної зустрічі Шмигаля з Меркель
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про дату віртуальної зустрічі Шмигаля з Меркель

Глави двох урядів Денис Шмигаль і Ангела Меркель проведуть переговори в онлайн-режимі 12 травня

6 травня 2020, 16:02 comments1833
Поділіться публікацією:
Стало відомо про дату віртуальної зустрічі Шмигаля з Меркель

Переговори в режимі відеотрансляції Федерального канцлера ФРН Ангели Меркель і прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля заплановані  на 12 травня. Про це заявила представник уряду Німеччини Ульріке Деммер на сьогоднішньому брифінгу, як передає кореспондент видання "Укрінформ".

"Переговори канцлера Меркель з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем заплановані на 12 травня. Мова йде про проведення відкладеного першого візиту українського прем'єра, який з-за пандемії відбудеться в режимі відеоконференції", — сказала Деммер.

Анонсовано, що в порядку денному переговорів глав двох урядів стоять двосторонні питання німецько-українських відносин, процес реформ в Україні, а також "стан виконання Мінських угод, які мають на меті привести до завершення конфлікт на сході України". Крім того, Шмигаль і Меркель обговорять заходи, вжитими їх країнами для подолання пандемії коронавіруса.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський не погодився прийняти запрошення білоруського колеги Олександра Лукашенка, який у розпал коронавирусной пандемії вирішив провести урочистий парад Перемоги 9 травня в Мінську.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!