Головна Новини Політика зовнішня політика Журналіст з Москви розповів, як у Кремлі ставляться до Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст з Москви розповів, як у Кремлі ставляться до Зеленського

Кореспондент УНІАН Роман Цимбалюк розповів про настрої офіційної Москви щодо української влади

10 травня 2020, 18:34 comments7520
Поділіться публікацією:
Журналіст з Москви розповів, як у Кремлі ставляться до Зеленського

Журналіст агентства УНІАН, акредитований в Росії, Роман Цимбалюк розповів, що український президент Володимир Зеленський все частіше став піддаватися Кремлем гострій критиці. Про це передає видання "Факти".

За словами спеціального кореспондента, російське керівництво не знаходить в Зеленском ознак для готовність капітулювати або істотно поступитися в інтересах країни-агресора на Донбасі чи в Криму.

Також Цимбалюк нагадав, що з початку цього року російська пропаганда активно намагається очорнити образ українського президента в очах обивателів, створюючи йому імідж нациста і продовжувача справи хунти, якою ними ж представлявся п'ятий український гарант Петро Порошенко.

"Показово, що під час річниці перемоги Зеленського у другому турі російські пропагандисти називали його президентом-нацистом... Російським дітям вселяють, що нацистів потрібно вбивати. Хотілося б, щоб це почув наш президент", — наголосив Цимбалюк, даючи ексклюзивні коментарі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лідер російського народу Володимир Путін компліментарно відгукувався про український гаранті Володимирі Зеленском. Так, у листопаді минулого року Путін зазначив, що він ніколи не зустрічався з Зеленським, був лише один розмова по телефону, з якого глава РФ зробив висновок, що гарант України симпатичний і щира людина.

"Я вважаю, що президент України реально хоче змінити ситуацію на краще, в тому числі і на Донбасі", — сказав президент Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!