Головна Новини Політика зовнішня політика Саакашвілі заявив, що причетний до призначення Байдена віце-президентом США
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі заявив, що причетний до призначення Байдена віце-президентом США

За словами Саакашвілі, віце-президентом США Байден став невдовзі після поїздки до Грузії в 2009 році

22 травня 2020, 12:00 comments2677
Поділіться публікацією:
Саакашвілі заявив, що причетний до призначення Байдена віце-президентом США

Екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, який віднедавна очолює Виконавчий комітет Національної ради реформ, заявив про те, що причетний до призначення Джозефа Байдена віце-президентом Сполучених Штатів Америки. Про це Саакашвілі сказав в ефірі ток-шоу "Право на владу".

За словами Саакашвілі, віце-президентом США Байден став невдовзі після поїздки до Грузії в 2009-му. І, за словами українського політика, він нібито мав відношення до нової посади Байдена, з яким вже довгий час дружить.


“Коли був напад на Грузію, Барак Обама зробив заяву, що зробило його непопулярним. Він був кандидатом в президенти, але у нього ще не було віце-президента. І Байден, як досвідчений демократ, який мене знав, а ми дружили до цього 10 років, прилетів до цього в Грузію. Він повернувся назад, і через 10 днів його призначили кандидатом у віце-президенти. Тобто якесь відношення я до цього мав", — говорить Саакашвілі.


Раніше "Коментарі" повідомляли, що після призначення Міхеїла Саакашвілі у Виконавчий комітет реформ, який розташований при Офісі президента, Грузія вирішила відкликати свого посла з України. Поки тільки для консультацій, про чим повідомив глава МЗС Давид Залкаліані. Незабаром президент України Володимир Зеленський висловився про таку реакцію Грузії, назвавши її помилковою. За словами Зеленського, призначення Саакашвілі головою комітету реформ — це наше внутрішнє питання. Мовляв, екс-президент Грузії має український паспорт, а кадрові зміни і реформи в нашій країні стосуються тільки її жителів. Незважаючи на конфлікт, президент вважає взаємовідносини України і Грузії прекрасними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!