Головна Новини Політика зовнішня політика ДБР викликало Порошенко на допит
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР викликало Порошенко на допит

Допит Петра Порошенка в ГБР має відбутися 26 травня

22 травня 2020, 11:11 comments1908
Поділіться публікацією:
ДБР викликало Порошенко на допит

Державне бюро розслідувань (ДБР) викликало на допит п'ятого президента України, лідера "Європейської солідарності" Петра Порошенка 26 травня 2020 року. Про це стало відомо сьогодні, 22 травня.

Згідно з повідомленням на сайті ДБР, Порошенко викликають на допит в якості свідка по одному з ряду кримінальних проваджень. Зокрема, політика планують допитати у справі щодо контрабанди колекції культурних цінностей, яка складається із 43 картин всесвітньо відомих художників.

Раніше "Коментарі" писали, що через так звані плівки Деркача в Офісі генпрокурора щодо п'ятого президента України Петра Порошенка відкрили ще одне кримінальну справа про держзраду. ЗМІ повідомляють про те, ОГП вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо "плівок Деркача". Розслідування проводять по 1 ч. ст. 111 "Державна зрада" і ч. 2 ст. 364 "Зловживання владою або службовим становищем" КК. Джерело говорить про те, що до матеріалів виробництва долучать флешку з аудіозаписами, яку надав Андрій Деркач, де звучать голоси нібито п'ятого президента і лідера "Європейської солідарності" Петра Порошенко, колишнього віце-президента США Джо Байдена і екс-держсекретаря США Джона Керрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!