Головна Новини Політика зовнішня політика СБУ продовжила заборону на в'їзд в Україну лідеру КПРФ Зюганову і продюсеру Фадєєву
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ продовжила заборону на в'їзд в Україну лідеру КПРФ Зюганову і продюсеру Фадєєву

Список СБУ поповнився терористами, пропагандистами і учасниками незаконних збройних формувань

22 травня 2020, 14:57 comments2446
Поділіться публікацією:
СБУ продовжила заборону на в'їзд в Україну лідеру КПРФ Зюганову і продюсеру Фадєєву

Протягом останнього місяця Служба безпеки України (СБУ) заборонила в'їзд на територію нашої країни 41 іноземному громадянину. Серед осіб, яким заборонили в'їзд в Україну російські пропагандисти, члени терористичних організацій, сепаратисти і прихильники неонацизму. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Серед цих осіб 19 членів міжнародних терористичних організацій, 16 пропагандистів сепаратизму, 4 неонацисти, 2 учасники незаконних збройних формувань.

Крім того, лідеру Комуністичної партії Російської Федерації (КПРФ) Геннадію Зюганову продовжено заборону, а російському продюсеру Максиму Фадєєву заборонено в'їзд в Україну терміном на 3 роки.

Раніше "Коментарі" писали, що Служба безпеки України виявила та затримала в Івано-Франківську хакера, відомого всьому світу під ніком Sanix. На початку минулого року злочинець привернув увагу світових експертів з кібербезпеки, розмістивши на одному з форумів оголошення про продаж бази даних з 773 мільйонами адрес електронної пошти і 21 мільйоном унікальних паролів. У січні 2019 року The Guardian, Forbes і Newsweek писали про нього, канал Italia 1 присвятив йому цілу програму, тому що база даних, яку хакер виставив на продаж, була "найбільшим з будь-коли вкрадених масивів даних".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!