Головна Новини Політика зовнішня політика Грузія готова повернути в Україну посла, але є умова
commentss НОВИНИ Всі новини

Грузія готова повернути в Україну посла, але є умова

МЗС Грузії позначило умову для нормалізації відносин з Україною після призначення Михайла Саакашвілі головою Нацради з реформ

25 травня 2020, 16:48 comments2391
Поділіться публікацією:
Грузія готова повернути в Україну посла, але є умова

Грузинський уряд заявило, що готове до налагодження відносин з Україною і готовий повернути свого посла в Київ, однак чекає перших кроків назустріч. Про це передає видання interpressnews.

Повідомляється, що сьогодні посол Грузії в Україні Теймураз Шарашенидзе прибув на перші консультації в МЗС Грузії після відкликання з Києва. У відомстві підкреслили, що виклик посла не означає розриву дипломатичних відносин або перегляду стратегічного партнерства.

У той же час грузинська сторона висунула умову для нормалізації відносин.

"Ми будемо стежити за розвитком процесів в Україні, які кроки зробить український уряд в плані нормалізації відносин з Грузією, тоді буде прийнято рішення про дату повернення посла в Україну", — заявили в МЗС Грузії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Грузії критично поставилися до призначення свого екс-президента Михайла Саакашвілі, який в даний час засуджений за грузинськими законами, головою Національної ради з реформ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!