Головна Новини Політика зовнішня політика МЗСи України і Туреччини обговорили відновлення туристичних поїздок
commentss НОВИНИ Всі новини

МЗСи України і Туреччини обговорили відновлення туристичних поїздок

Сьогодні в МЗС України відбулася зустріч з послом Туреччини для обговорення туристичних перспектив після виходу з карантину

25 травня 2020, 19:58 comments2207
Поділіться публікацією:
МЗСи України і Туреччини обговорили відновлення туристичних поїздок

Заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар і посол Туреччини в Україні Ягмур Гюльдере домовилися почати переговори про відновлення авіаційного сполучення туристичних подорожей між двома країнами. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на прес-службу Міністерства закордонних справ.

"За підсумками зустрічі була досягнута домовленість почати процедури, пов'язані з відновленням авіасполучення між Україною і Туреччиною, а також переговорного процесу між компетентними органами двох країн про туристичні подорожі", — йдеться в повідомленні на сайті МЗС.

Відзначено, що Боднар і Гюльдере приділили особливу увагу реалізації домовленостей, досягнутих під час офіційного візиту президента Туреччини Реджепа Ердогана в Україну в лютому цього року, зокрема масштабних інфраструктурних проектів та будівництва житла у Херсонській області для вимушених переселенців, які залишили територію тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Іспанії з 1 липня відкривають кордони для іноземних туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!