Головна Новини Політика зовнішня політика "Дуже підступно і низько": у МЗС України дали оцінку Шрьодеру, який образив українського посла
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дуже підступно і низько": у МЗС України дали оцінку Шрьодеру, який образив українського посла

Заступник голови МЗС Василь Боднар відреагував від імені всього відомства на хамство німецького екс-канцлера Герхарда Шрьодера

27 травня 2020, 16:49 comments1947
Поділіться публікацією:
"Дуже підступно і низько": у МЗС України дали оцінку Шрьодеру, який образив українського посла

Заступник глави Міністерства закордонних справ Василь Боднар відповів на неадекватну характеристику щодо українського посла Андрія Мельника, яку йому дав екс-канцлер Німеччини Герхард Шрьодер, назвавши "якимось карликом з України". Про це міністр написав на своїй сторінці в Facebook.

Так, на переконання Боднара, таке висловлювання Шредера є сигналом для інших країн Євросоюзу не ставати залежними від грошей з російської сировини. Відомо, що Герхард Шрьодер є головою ради директорів ДП "Роснефть".

"Цей коментар Шрьодера — застереження для інших прихильників РФ в Європі: не водитесь з російськими грошима!", — зазначив міністр зовнішньополітичного відомства, додавши, що українського посла ніхто не дасть скривдити.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Герхард Шрьодер назвав посла України Андрія Мельника карликом у відповідь на його критику про лебезящем відношенні до президента Росії Володимиру Путіну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!