Головна Новини Політика президент Богдан розповів, що він регулярно нашіптує Зеленському на вушко
commentss НОВИНИ Всі новини

Богдан розповів, що він регулярно нашіптує Зеленському на вушко

Глава Офісу президента розповів, що він говорив Зеленському, коли було зроблено всім відоме фото

16 вересня 2019, 12:59 comments2692
Поділіться публікацією:
Богдан розповів, що він регулярно нашіптує Зеленському на вушко

Керівник Офісу президента Андрій Богдан іноді шепоче президенту Володимиру Зеленському на вухо поради і підказує ідеї.

 “Найчастіше я йому даю якісь поради чи ідеї, які виникають. Якщо про це не сказати відразу, а пізніше, то момент буде втрачено. Ця популярна фотографія з Дніпра, коли я щось шепочу на вухо президенту. Тоді виникла ідея: давай озвучимо парі — чи ти до такого числа зробиш, або звільняйся. Якби я це через годину в Офісі, воно не було б так актуально. От зараз як раз це був той момент", — сказав Богдан.

Богдан також розповів, що всі сміються з його образу "шептальника", в тому числі жартує і 95 квартал.

Відповідаючи на питання про те, чи часто президент прислухається до свого керівника офісу, Богдан відповів: "Ви недооцінюєте президента. Всі рішення приймає президент. У нас є домовленість, і вона дотримується вже більше року: ми всі визнаємо право Володимира Зеленського приймати рішення. При цьому він визнає наше право висловити свою думку".

Говорячи про те, не зачепило його те, що у фільмі про перші 100 днів президента Зеленський сказав, що Богдану треба заспокоїтися він відповів: "Він мене постійно заспокоює, мене це переслідує ще з дитячого саду, коли мої батьки мене постійно заспокоювали".

Нагадаємо, раніше відповідаючи на питання про те, "що Богдан постійно шепоче Зеленському на вухо", президент заперечив, що керівник Офісу таким чином намагається продемонструвати особливий вплив.

Як повідомляло видання "Коментарі", з дня інавгурації президента України Володимира Зеленського вже минуло 100 днів. Традиційно, саме стільки дається, щоб оцінити ефективність нових обранців (або нових призначенців, якщо йдеться, приміром, про уряді).

Незважаючи на те, що уряд і парламент почнуть повноцінну роботу тільки з вересня  певні підсумки можна підвести вже на фініші його "стоденки".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!