Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, хто тепер відповідає із земельних питань
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, хто тепер відповідає із земельних питань

Сьогодні Володимир Зеленський підписав указ про нове призначення

1 жовтня 2019, 16:55 comments3044
Поділіться публікацією:
Зеленський розповів, хто тепер відповідає із земельних питань

Президент України Володимир Зеленський призначив Романа Лещенко уповноваженим із земельних питань. Про це повідомляє прес-служба Офісу глави держави.

Так, Зеленський призначив Лещенко на цю посаду, підписавши указ від 1 жовтня.

"Призначити Лещенко Романа Миколайовича Уповноваженим Президента України із земельних питань (поза штатом)", — йдеться в указі №727 / 2019.

Прес-служба також зазначила, що Роман Лещенко закінчив юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, має ступінь доктора філософії в галузі права. З 2013 року викладає в Університеті ім. Шевченко. Є депутатом Жашківського районного ради.

Нагадаємо, портал "Коментарі" описав перспективи запуску ринку землі в Україні, нарешті, затверджений президентом Володимиром Зеленським.

"На ринку сьогодні спостерігається явний дефіцит ліквідних застав, що не дає рости кредитування, а це в свою чергу кілька охолоджує економічне зростання і, особливо, в сегменті агробізнесу. Тим більше, що іншої альтернативи для надійної запоруки сьогодні немає і банки дуже чекають відкриття ринку землі ", — поділився плюсами від запуску ринку землі з виданням "Коментарі" Віталій Шапран.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!