Головна Новини Політика президент У День вчителя Зеленський звернувся до педагогів
commentss НОВИНИ Всі новини

У День вчителя Зеленський звернувся до педагогів

Президент України привітав вчителів і висловив їм свою повагу

6 жовтня 2019, 10:35 comments3222
Поділіться публікацією:
У День вчителя Зеленський звернувся до педагогів

Сьогодні, коли вся Україна відзначає професійне свято педагогів, глава держави Володимир Зеленський звернувся до них з великої літери. Про це президент написав на своїй сторінці в Facebook.

"Вітаю всіх освітян України з Днем Учителя! Я свідомо пишу "Учитель" з великої літери — в знак безмежної поваги до вашої роботи. Щодня ви даруєте своїм учням найцінніший скарб — знання! Щодня сієте в свідомості вихованців зерна людяності, ввічливості, доброти і мудрості. Плоди цієї копіткої роботи не з'являться швидко, для цього потрібні роки. Тому кожен день ви наполегливо і самовіддано, не заради нагород чи слави робите своє складна справа ", — зазначено в повідомленні гаранта.

Володимир Зеленський також зазначив, що сьогодні професійне свято не тільки шкільного вчителя, а й тих, хто піклується про дошкільнята в дитячих садах, викладає в гімназіях і вузах.

"Працівники дитячих садків, шкіл, ліцеїв і гімназій, установ професійно-технічної та вищої освіти — на всіх вас покладено відповідальну місію: виховання нових поколінь. Саме тому ваша професія повинна стати для держави стратегічної. І кожен з вас повинен відчути це не тільки на словах. Бажаю вам міцного здоров'я, натхнення і учнів, якими ви будете пишатися! ", — уклав він.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський заявив про продовження пільг для ветеранів АТО і ООС.

"Президент запевнив, що ніякі пільги для військових, які захищали територіальну цілісність України, скасовувати не будуть. У державному бюджеті на наступний рік має бути передбачено фінансування соціального забезпечення військовослужбовців", — зазначено у підсумках зустрічі, присвяченій питанням безпеки і оборони




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!