Головна Новини Політика президент Олена Зеленська висловилася про їжу у шкільних їдальнях
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська висловилася про їжу у шкільних їдальнях

Перша леді висловила підтримку проектам по здоровому харчуванню дітей

9 жовтня 2019, 07:30
Поділіться публікацією:
Олена Зеленська висловилася про їжу у шкільних їдальнях

Дружина президента України Олена Зеленська виступила на відкритті XIV Конгресу педіатрів України. Про це перша леді повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Згідно з повідомленням, асамблею присвятили темі "Актуальні проблеми педіатрії". У своєму виступі Зеленська заявила, що підтримує і, як дружина президента, буде просувати проекти про популяризацію здорового харчування серед дітей.

"Зараз майже половині учнів у школах не подобається їжа в їдальнях – вони скаржаться на якість продуктів, нестачу овочів і фруктів", — підкреслила перша леді.

Так, міністри, представники профільного комітету Верховної Ради з освіти, Держпотребслужби і експерти по дитячому харчуванню зібралися за круглим столом. Зі слів дружини президента, вони вже розробили перший план по поліпшенню дитячого харчування та пропаганді здорового і збалансованого харчування в школах і дитячих садках.

У ході свого виступу Зеленська також закликала педіатрів популяризувати ідеї здорового харчування серед батьків і пацієнтів.

Після виступу першої леді, директор Інституту педіатрії, акушерства та гінекології Юрій Антипкін запропонував розробити разом з нею програму профілактичної підтримки дітей і реалізувати цей план під її керівництвом.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Дякую організаторам XIV Конгресу педіатрів України за запрошення! Зараз один з найважливіших напрямів у здоров ' ї – профілактика хвороб: це здоровий спосіб життя, фізична активність та правильне харчування. І саме на цих питаннях я хочу зосередити свою діяльність як дружина Президента. Я вже ініціювала проведення першого стратегічного круглого столу стосовно покращення харчування у школах. На ньому були присутні представники органів державної влади, експерти та активісти, і зараз у нас вже готовий попередній план дій. Я бачу, що кожен з учасників цього проекту дуже переймається за його майбутнє. Наразі майже половині учнів у школах не подобається їжа в їдальнях – вони скаржаться на якість продуктів, нестачу овочів та фруктів тощо. Я певна, що разом із великою командою однодумців ми зможемо змінити цю ситуацію на краще. Розкажіть, що ви чи ваші діти хотіли б змінити у шкільних їдальнях та буфетах? #здоровехарчування #здоровішколярі

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олена Зеленська подякувала українцям, які переховували євреїв під час війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!