Головна Новини Політика президент Зеленський з'їздив на передову і розповів про «друге народження» українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський з'їздив на передову і розповів про «друге народження» українців

Який населений пункт відвідував президент невідомо

14 жовтня 2019, 17:16 comments4045
Поділіться публікацією:
Зеленський з'їздив на передову і розповів про «друге народження» українців

Президент Володимир Зеленський в рамках робочої поїздки в Донецьку область на лінії зіткнення зустрівся з українськими вояками, повідомляє прес-служба глави держави.

picture

picture

Зеленський, виступаючи перед бійцями, зазначив, що раніше українці жили безтурботно і думали, що війна їх не зачепить.

"Анексований Крим та початок війни на Донбасі, стрічки жахливих новин з кількістю жертв, обстрілів, захоплених населених пунктів. Це все була дійсно шокова терапія, немов дві тисячі вольт пропустили по тілу нашої рідної України", — сказав президент.

picture

picture

Глава держави додав, що українці не стали здаватися агресору, а вибрали боротьбу.

"Такі моменти є дійсно моментами істини, коли в цілого народу є два шляхи: перший – здатися і назавжди зникнути з лиця землі. Або народитись вдруге, всупереч усьому... Ми обрали саме цей шлях. Чому? Відповідь дуже проста: бо ми українці, вільні і незламні", — додав президент.

picture

picture

У прес-службі глави держави не вказали який саме прифронтовий населений пункт він відвідував. Однак відомо, що він вшанував пам'ять і поклав квіти до пам'ятника захисникам Авдіївки та заступнику командира батальйону 72-ї окремої механізованої бригади, Героя України Андрія Кизила.

picture

Крім того, Володимир Зеленський вручив нагороди і годинник п'яти бійцям 92-ї окремої механізованої бригади оперативного командування "Схід" Сухопутних військ Збройних сил України.

picture


Як повідомляв сайт "Коментарі", 14 жовтня відзначається День захисника України. Свято встановлено "з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи української громадськості".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!