Головна Новини Політика президент "Рада запрацює ефективніше": Зеленський підписав закон
commentss НОВИНИ Всі новини

"Рада запрацює ефективніше": Зеленський підписав закон

Закон передбачає внесення змін в регламент роботи Верховної ради

16 жовтня 2019, 18:35 comments2261
Поділіться публікацією:
"Рада запрацює ефективніше": Зеленський підписав закон

Сьогодні президент України Володимир Зеленський підписав Закон, проект якого був прийнятий 3 жовтня, "Про внесення зміни до статті 116 Регламенту Верховної Ради України щодо вимог до пропозицій і поправок до законопроекту, який готується до другого читання". Про це повідомляє прес-служба Офісу глави держави.

Так. у документі зазначено, що пропозиції і поправки до законопроекту, який готується до другого читання, можуть вноситися лише до того тексту законопроекту (розділів, глав, статей, їх частин, пунктів, підпунктів, абзаців, речень), який прийнятий Верховною радою України за основу.

У той же час основний комітет, як виняток, може вирішити врахувати внесені пропозиції і поправки щодо виправлень, уточнень, усунення помилок та / або суперечностей у тексті законопроекту, інших структурних частин законопроекту та/або інших законодавчих актів, які не були предметом розгляду в першому читанні. При цьому повинні бути вказані необхідність внесення цих поправок у висновках головного комітету та/або експертного підрозділів апарату Верховної ради і оголошено головуючим на пленарному засіданні при розгляді такого законопроекту в першому читанні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомив, що завтра, 17 жовтня, в Україні набуде чинності закон, що сприяє підняттю інвестиційного рівня нашій країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: //www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-zakon-pro-zmini-do-reglamentu-v-57861
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!