Головна Новини Політика президент "Хотілося б бачити справи, а не тільки декларації": Вакарчук сказав, як оцінює президента Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

"Хотілося б бачити справи, а не тільки декларації": Вакарчук сказав, як оцінює президента Зеленського

Співак та лідер партії "Голос" уявив себе на місці президента

17 жовтня 2019, 20:37 comments1763
Поділіться публікацією:
"Хотілося б бачити справи, а не тільки декларації": Вакарчук сказав, як оцінює президента Зеленського

Лідер партії "Голос" і соліст популярної рок-групи Святослав Вакарчук окреслив кілька пунктів, які, на його думку, з не найкращої сторони характеризують перші п'ять місяців каденції президента Володимира Зеленського. Про це він розповів у своєму інтерв'ю виданню "Укрінформ".

"Перша річ — якщо б я був президентом і у мене була своя парламентська більшість, я б точно не починав з того, щоб ще й де-юре зцементувати свою владу і посилити свої повноваження. Справжнє лідерство — це коли тобі достатньо підтримки людей, 70%, для того, щоб не змінювати Конституцію або не міняти правила гри", — пояснив політик.

Так, Вакарчук підкреслив, що, незважаючи на очікування від абсолютно нового формату політики, в правлінні нової більшості у парламенті від партії "Слуга народу", проглядаються тенденції горезвісних "попередныкив".

"Всі вони приходили і говорили: "Зараз буде по-новому. Ми будемо міняти правила і робити їх нормальними і справедливими". Але насправді міняли людей і змінювали правила під людей. Мені здається, це дуже, по-перше, неефективна, а по-друге, дуже небезпечна історія", — вважає співак.

Однак на питання журналіста, чи не проглядається в цих висловлюваннях відкрита неприязнь до глави держави, Святослав Вакарчук відповів негативно.

"Я абсолютно зацікавлений у тому, щоб президент України був успішним. Тому що це успіх моєї країни. Це абсолютно щиро", — уклав він.

Нагадаємо, нещодавно портал "Коментарі" опублікував відеозвернення Святослава Вакарчука до Володимиру Зеленському, де він позначив свою позицію в частині підписаної ним формули Штайнмайера.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!