Головна Новини Політика президент Президент зізнався, що президентом бути непросто
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент зізнався, що президентом бути непросто

У своєму інтерв'ю Зеленський поділився складнощами професії

7 листопада 2019, 20:52 comments1837
Поділіться публікацією:
Президент зізнався, що президентом бути непросто

Президент України Володимир Зеленський розповів, що робота главою держави і гаранта Конституції досить втомлива і забирає весь час, сили, а іноді бажання щось робити. У цьому він відверто зізнався в своєму інтерв'ю, опублікованому на сторінці в Facebook.

За словами Зеленського, до цієї роботи звикнути не можна, хоча в народі вважається, що "до хорошого швидко звикаєш".

"Це реальне життя, дуже складна. Така професія забирає всі сили, час і іноді бажання. Ти просто в кінці вечора з людини перетворюєшся в якийсь такий організм, який не хоче ні думати, ні щось робити, навіть не розуміє іноді, про що говорить сім'я", — зізнався український президент під час керування автомобілем і спілкування з журналістами.

Володимир Зеленський також зазначив, що робота президентом складна не тільки особисто для нього самого, але і для його дружини і двох дітей.

"Але, як кажуть у нас у Верховній Раді, рішення прийнято", — сміється глава держави.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в цьому ж інтерв'ю Зеленський розповів про основні проблеми всередині фракції "Слуга народу".

"Є деякі помилки, є деякі аморальні вчинки. Є деякі депутати, які не хочуть голосувати за ті чи інші закони, хоча ми домовлялися, що коли обговорюються законопроекти на засіданнях, на фракціях, комітетах, там — будь ласка, суперечки, але не виносьте їх, будь ласка, на засідання Верховної Ради. якщо у нас є така домовленість, вона чесна, якщо 70% партії "Слуга народу" — "за" той чи інший законопроект напередодні голосування, то ми всі голосуємо", — зазначив український гарант.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!