Головна Новини Політика президент Зеленський звернувся до українців і розповів, що буде з ринком землі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звернувся до українців і розповів, що буде з ринком землі

Громадяни України зможуть купувати і продавати земельні ділянки, а іноземним компаніям доведеться чекати рішення референдуму

11 листопада 2019, 13:24 comments2394
Поділіться публікацією:
Зеленський звернувся до українців і розповів, що буде з ринком землі

Сьогодні, 11 листопада, президент України Володимир Зеленський звернувся до жителів нашої країни і висловився про ринок землі. Відповідне відео глава держави опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі.

Як стало відомо, коли в Україні буде запущений ринок землі, купувати і продавати ділянки зможуть лише українці. У свою чергу іноземним компаніям доведеться чекати рішення референдуму.

"Незабаром Верховна Рада України буде розглядати питання про запровадження в Україні ринку землі. Між першим і другим читанням в діючий проект закону будуть внесені поправки, згідно з якими право продавати і купувати землю зможуть лише громадяни України, а також українські компанії, засновані виключно українськими громадянами. Іноземні компанії мають право купувати українські земельні ділянки лише у разі, якщо на це буде дана згода народу України на всеукраїнському референдумі", — повідомив президент України Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" писав, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що ринок землі з'явиться в нашій країні вже в наступному році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!