Головна Новини Політика президент Зеленський заявив, що Україна - не жебрачка
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив, що Україна - не жебрачка

Україна не хоче справляти враження на США "жебраків"

2 грудня 2019, 12:10 comments3143
Поділіться публікацією:
Зеленський заявив, що Україна - не жебрачка

Глава української держави Володимир Зеленський, коментуючи переговори з американським лідером Дональдом Трампом заявив про те, що не хоче, щоб Америка вважала Україну жебрачкою, пише Der Spiegel.

"Що стосується Америки, я не хочу, щоб ми справляли враження жебраків, я взагалі не говорив з президентом США за принципом "я даю тобі те, а ти мені — то-то", — розповів президент України.

Також Зеленський зазначив, що Україна перебуває у стані війни, і якщо Америка наш стратегічний партнер, то не повинно бути блокування допомоги.

Нагадаємо, портал "Коментарі" писав, що напередодні в Америці спалахнув справжній скандал, пов'язаний з липневою розмовою президентів Дональда Трампа і Володимира Зеленського, який певною мірою дискредитував обох, але найбільше "дісталося" главі Білого Дому.

Також ми писали про те, що рішення про припинення військової допомоги Україні було прийнято у Вашингтоні 25 липня, в день телефонної розмови президентів США та України.  

За даними документів, які надійшли в бюджетний комітет Палати представників, Адміністративно-бюджетне управління США підписав указ про припинення військової допомоги Україні сумою в 250 млн доларів через кілька годин після телефонної розмови Дональда Трампа з Володимиром Зеленським.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!