Головна Новини Політика президент Зеленський сказав, що зробить його більш впевненим на зустрічі з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський сказав, що зробить його більш впевненим на зустрічі з Путіним

Глава держави закликав українців не звертати уваги на політиків, які спекулюють на темі Донбасу та "зради"

2 грудня 2019, 16:50 comments3009
Поділіться публікацією:
Зеленський сказав, що зробить його більш впевненим на зустрічі з Путіним

Український гарант Володимир Зеленський звернувся до громадян країни, розповівши про підготовку своєї команди до зустрічі чотирьох лідерів у нормандському форматі, яка відбудеться 9 грудня. Публікація з влога правителя зробив Офіс президента на Facebook.

"На цьому тижні ми починаємо підготовку до зустрічі "нормандської четвірки". Ця зустріч вже перемога для нас, тому що це можливість, яка з'явилася після трьох років формальної "тиші", а в реальності — війни на нашому Донбасі. Це можливість почати діалог, який приведе до припинення війни", — заявив Зеленський.

Також президент зазначив, що в цьому дипломатичному діалозі підніматимуться такі питання як терміни повернення українських територій і як жити далі.

"І я б хотів, щоб ви, люди, які повірили мені, щоб ви не звертали увагу на деяких політиків і політичні партії. Я вважаю, що як політики вони вже померли, а як люди ніколи й не народжувалися. Не слухайте їх гасел про "зраду",  фейкові прогнози про здачу наших інтересів. Ці політики вже нікому не потрібні і тому для них це єдина можливість отримати "хайп", але це не та тема, на якій варто робити "хайп", — підкреслив Володимир Зеленський.

Крім того, глава української нації зазначив, що особисто для нього дуже важлива підтримка і віра своїх прихильників, щоб відчувати більше впевненості і сили при зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, з яким будуть вирішуватися ключові питання з Донбасу.

"Ніякої "зради" не було і не буде. Але я буду себе більш впевнено почувати на цій зустрічі, коли буду знати, що за моєю спиною стоїть багатомільйонний незалежний народ", — сказав Зеленський.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про так званий "закон" від так званого "уряду ДНР", де квазиреспублика придбає власні державні кордони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!