"Зеленський на обкладинці TIME": культовий журнал готує до випуску грудневий номер

Номер з президентом України на обкладинці вийде 16 грудня

Всесвітньо відомий і найбільш популярний в США журнал "TIME" готує до випуску грудневий номер, на обкладинці якої розміщена фотографія українського гаранта Володимира Зеленського. Про це повідомляє редакція журналу на своїй сторінці в Facebook.

Інтерв'ю із Зеленським під символічною назвою "Людина посередині" вийде у світ 16 грудня і розповість про вплив президента України в тому числі й на ті процеси, які відбуваються на політичній арені США.

" target="_blank">процесі імпічменту лідера США Дональда Трампа.

"Демократи вважають Зеленського жертвою зловживання владою президентом Дональдом Трампом, в той час як республіканці розглядають його як свидетельский ключ до доказу невинності Трампа. Жодна з цих ролей не близька до того, що Зеленський представляв собою, коли він оголосив про свою кандидатуру на пост президента напередодні Нового року, хоча він знав, що робота буде важкою, якщо він виграє, і часто дуже неприємною", - зазначено в анонсі на сайті самого журналу.

Зазначимо, що це перший випадок в історії, коли на обкладинку видання такого рівня поміщають українського президента. Більш того, обкладинки журналу TIME самі по собі мають історією, обрастающей легендами, з 1923 року.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за версією одного авторитетного західного видання екс-глава Нацбанку України Валерія Гонтарєва отримала статус однієї з найвпливовіших жінок світу.