Головна Новини Політика президент Зеленський прокоментував кримінальну справу проти Порошенка Мінськими угодами
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прокоментував кримінальну справу проти Порошенка Мінськими угодами

Президент заявив, що сам би не підписав такі домовленості з Путіним

12 грудня 2019, 23:12 comments8840
Поділіться публікацією:
Зеленський прокоментував кримінальну справу проти Порошенка Мінськими угодами

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що за п'ятим гарантом Конституції Петром Порошенком і його оточенням водиться безліч гріхів. Про це він заявив в студії телепрограми "Право на владу" у відповідь на запитання ведучої, що він думає про порушену проти Порошенка кримінальній справі Держбюро розслідувань за фактом підписання Мінських угод в 2015 році.

Зеленський підкреслив, що він не має впливу на рішення ДБР, ні на інші правоохоронні органи. При цьому, звичайно, він знає про цю ситуацію, незважаючи на своє ставлення до Порошенка, не хоче давати категоричних оцінок.

"Якщо чесно, я б ніколи не підписав Мінські угоди. При цьому я не знаю, в яких саме умовах перебував Петро Порошенко, коли підписував їх, мене там не було. Тому це той випадок, коли треба сказати "ніколи не говори ніколи", — резюмував глава держави.

Також ведуча Наталія Мосійчук, підсумовуючи цю тему, запитала у Володимира Зеленського, чи не залишилося у нього образи на Порошенка за образливі слова під час передвиборної кампанії — "наркоман, п'яниця".

"Ні. Тому що я не наркоман і не п'яниця", — лаконічно відповів президент.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сам лідер фракції "Європейська солідарність" Петро Порошенко назвав збуджений проти нього процес у державній зраді безглуздим.

"ДБР порушила абсолютно безглузде, антиукраїнську справу проти мене за підписання Мінських угод. І ми бачимо зараз, що позиція виконання Мінських угод є твердою і непохитною", — сказав нардеп і п'ятий президент України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!