Головна Новини Політика президент Більшість росіян байдужі до Зеленського або не знають про його діяльність, - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Більшість росіян байдужі до Зеленського або не знають про його діяльність, - опитування

Стало відомо, як росіяни ставляться до президента України Володимира Зеленського

18 грудня 2019, 11:05 comments1310
Поділіться публікацією:
Більшість росіян байдужі до Зеленського або не знають про його діяльність, - опитування

Згідно з опитуванням, 35% росіян нічого не знають про діяльність президента України Володимира Зеленського, а ще 29% — ставляться до українського лідера байдуже. Про це свідчать результати нещодавнього опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки та Центру політичної кон'юнктури.

Так, позитивне ставлення до Зеленського мають 9% жителів РФ, а негативне – 21%. При цьому, симпатій до українського президента більше серед росіян 18-24 років (19%), а неприязні – у більш дорослого покоління, від 45 років і вище (58%). Також повідомляється, що на цей момент більше половини (53%) опитаних характеризують відносини між Росією й Україною скоріше як погані. В результатах опитування кажуть, що зменшується кількість росіян, які вірять у відновлення дружніх, добросусідських відносин між країнами. А ось все більше людей заявляють, що відносини між двома сусідськими країнами будуть погіршуватися і надалі.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що рейтинг Зеленського стрімко падає. Про це заявили соціологи після проведення опитування населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!