Головна Новини Політика президент Рейтинг Зеленського знову підскочив вгору
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг Зеленського знову підскочив вгору

Більше половини опитаних українців задоволені роботою президента

19 грудня 2019, 11:30 comments6297
Поділіться публікацією:
Рейтинг Зеленського знову підскочив вгору

За результатами грудня 2019 року президент України Володимир Зеленський своєю працею задовольняє очікування 62% українців. серед тих, які відповіли на запитання соціологічного дослідження. Про це передає соцгрупа "Рейтинг".

Лише 25% респондентів категорично не влаштовує діяльність діючого гаранта.

Як відзначають соціологи, за останні два тижні рівень задоволеності роботою президента Зеленського зросла з 53 до 62%, а невдоволення зменшився з 33 до 25%.

RGcMvbvV0GNOkaBHVTbb9JGgY.jpg

За даними цього ж опитування, діяльністю голови Верховної ради України Дмитра Разумкова задоволені 36%, незадоволені — стільки ж. Чверть не змогли оцінити його роботу. Зате задоволені роботою парламенту менше: 29% позитивно оцінили його роботу, 51% — негативно, 21% — важко оцінити.

JtRuz_iftmE0poax0_SboUIss.jpg

Подібна тенденція і в оцінках роботи уряду: діяльністю прем'єр-міністра Олексія Гончарука задоволені відносно більше, ніж роботою всього Кабміну. 35% висловили задоволеність діяльністю голови уряду (35% — незадоволені, 30% — не змогли оцінити). 29% задоволені роботою Кабміну, 45% — не задоволені, чверть не відповіли на це питання.

efOM0lqZltIwSD6Tzi9_rMw4Y.jpg

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні проходить судове засідання у скандальній справі "Приватбанку".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!