Головна Новини Політика президент Президент Зеленський зустрівся з міністром закордонних справ Оману
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Зеленський зустрівся з міністром закордонних справ Оману

Сторони обговорили зміцнення відносин між країнами

5 січня 2020, 20:49 comments4957
Поділіться публікацією:
Президент Зеленський зустрівся з міністром закордонних справ Оману

Президент України Володимир Зеленський під час своєї закордонної поїздки зустрівся з міністром закордонних справ Оману Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою. Як передає Офіс президента, сторони обговорили зміцнення відносин між країнами та нарощування торгово-економічного співробітництва.

У прес-службі глави держави відзначили: "Відзначено зростання товарообігу, який у минулому році збільшився на 10%, досягнувши 80 млн доларів, і активізація контактів на рівні торгово-промислових палат. Учасники зустрічі домовилися продовжити практику українсько-оманських бізнес-форумів".

Зеленський також заявив, що Україна зацікавлена в прямих інвестиціях із Оману. "Президент акцентував увагу на таких промислових галузях, як енергетика, туризм, будівництво, інформаційні технології та інновації, розвиток інфраструктури,сільське господарство, медицина", — йдеться у повідомленні Офісу президента.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сім'я президента з гірськолижного курорту Карпат вирушила в Оман, де у Зеленського пройде ряд зустрічей з главами держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!