Головна Новини Політика президент "Справжні легенди і кращий приклад": Зеленський звернувся до "кіборгів"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Справжні легенди і кращий приклад": Зеленський звернувся до "кіборгів"

Президент згадав про подвиг "кіборгів" в п'яту річницю оборони Донецького аеропорту

16 січня 2020, 20:30 comments1658
Поділіться публікацією:
"Справжні легенди і кращий приклад": Зеленський звернувся до "кіборгів"

Сьогодні, 16 січня, в Україні вшановують пам'ять загиблих українців, які полягли в запеклому бою з сепаратистами у Донецького аеропорту в 2015 році, а також висловлюють своє визнання тим, хто вийшов звідти живим. Офіційне звернення до героїв битви на Донбасі зробив і глава держави Володимир Зеленський на своїй сторінці в Facebook.

"Кожен знає, що "кіборг" — це не персонаж комп'ютерної гри або американського блокбастера, а наш, український воїн-герой", — зазначено в повідомленні президента.

Дійсно, масштаб і жорстокість битви прославили її учасників як кіборгів, які мають колосальні сили, що багаторазово перевищують людські ресурси.

"Ви — живі й полеглі — справжні легенди і кращий приклад для тих, хто коли-небудь буде захищати Україну", — звернувся до захисників лідер нації.

Також Володимир Зеленський зазначив мужність і стійкість українських солдатів і добровольців, які виявилися сильнішими стін з бетону і сталі.

"Ви встояли там, де не витримав бетон, і навіть ворог визнав вашу незламність. Дві сотні "кіборгів" заплатили життям за свій подвиг і за те, щоб довести: ми не віддамо жодного клаптика української землі!", — уклав глава держави, додавши, що для українського народу його герої завжди живі і залишаться в пам'яті.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні змінилися терміни та вік для військового призову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!