Головна Новини Політика президент Зеленський засумнівався в користі міжнародної стурбованості на Facebook
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський засумнівався в користі міжнародної стурбованості на Facebook

Під час виступу в Давосі президент України заявив, що світовим політикам необхідно міняти систему безпеки

22 січня 2020, 17:45 comments2306
Поділіться публікацією:
Зеленський засумнівався в користі міжнародної стурбованості на Facebook

Президент України Володимир Зеленський під час виступу на економічному форумі в Давосі заявив, що під час глобальної кризи, коли планета переживає постійні природні катаклізми, а його рідна країна вже шостий рік перебуває в стані війни, риторичного вираження стурбованості з боку світової громадськості вкрай мало. Пряму трансляцію промови глави держави опублікував Офіс на Facebook.

" target="_blank">

Зеленський зазначив, що в той час, коли жителі Донбасу переживають стрілянину, в Австралії вирують пожежі, світ перебуває в постійній економічної і військової нестабільності, гострі публікації та офіційні заяви послів провідних країн не ставлять перед міжнародним співтовариством робити висновки із ситуації.. Як правило, через кілька днів будь-яка трагедія втрачається в нових новинних повістках і все йде по колу.

"Сучасний світ змінюється з реактивною швидкістю і привів нас у епоху, далеку від нормальності. Нам необхідно потурбуватися про серйозну зміну підходу до власної безпеки", — зазначив глава держави.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про першу зустріч президента Володимира Зеленського на економічному форумі в Давосіе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!