Головна Новини Політика президент "Nothing is impossible": Зеленський в Давосі поділився амбітними планами України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Nothing is impossible": Зеленський в Давосі поділився амбітними планами України

Володимир Зеленський закликав Євросоюз включити до свого складу Україну і назвав ряд її переваг

22 січня 2020, 18:06 comments2270
Поділіться публікацією:
"Nothing is impossible": Зеленський в Давосі поділився амбітними планами України

Глава держави Володимир Зеленський під час виголошення промови на економічному форумі в Давосі заявив, що мета України — зайняти лідерські позиції в східній і центральній Європі. Промова президента транслювалася прес-службою Офісу на Facebook.

"Я не дарма стільки часу приділив темі безпеки, адже вона є головною умовою для розвитку економіки", — зауважив Зеленський.

Президент зазначив, що Україна тимчасово втратила частину територій і перенесла економічні удари, однак має намір звернути ці позбавлення в свою користь. Саме тому він переконаний, що в українців є всі шанси досягти заданої планки на європейському рівні.

"Думаєте, це неможливо? Багато світових єдинорогів починали з божевільних ідей, працювали у складі невеликого колективу в гаражі і офісах. Отже, nothing is impossible (немає нічого неможливого, — прим. ред.)", — уклав Володимир Зеленський і перерахував кілька ключових переваг України, які роблять її гідною бути визнаною у всьому світі.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час цієї промови президент України закликав міжнародне співтовариство змінити підхід до безпеки як окремих громадян, так і цілих країн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!