Головна Новини Політика президент В Ізраїлі стурбовані рішенням Зеленського віддати свої місця на форумі пам'яті Голокосту
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі стурбовані рішенням Зеленського віддати свої місця на форумі пам'яті Голокосту

Рішення української делегації віддати місця тим, хто пережив Голокост, розцінили з подивом

23 січня 2020, 16:24 comments3197
Поділіться публікацією:
В Ізраїлі стурбовані рішенням Зеленського віддати свої місця на форумі пам'яті Голокосту

Ізраїльський меморіальний центр "Яд Вашем" заявив, що жест президента України Володимира Зеленського "спантеличує" і "викликає подив". Про це пише The Times of Israel.

Повідомляється, що з боку центру доклали всі зусилля, щоб дати можливість тим, хто пережив нацистський геноцид, відвідати міжнародну церемонію, але захід – не міг вмістити всіх.

"Президенту пояснили, що ми дали згоду на присутність тим, хто вижив, коли вони звернулися до нас в останні дні. Тому його рішення викликає подив, і дуже шкода бачити від нього такий крок на заході під назвою "Пам'ятай про Голокост для боротьби з антисемітизмом", — заявили в центрі "Яд Вашем".

Раніше там також повідомляли, що Всесвітній форум пам'яті Голокосту – це скоріше "не публічна церемонія, а збори лідерів".

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський і українські делегати вирішили відмовитися від своїх місць на міжнародному форумі пам'яті Голокосту в Ізраїлі, щоб замість них там були присутні люди, які пережили нацистський геноцид євреїв. Четверо міністрів уряду Ізраїлю також передали свої місця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!