Головна Новини Політика президент Зеленський анонсував новий обмін полоненими
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський анонсував новий обмін полоненими

Україна веде роботу по звільненню політв'язнів, які утримуються в Криму

3 лютого 2020, 18:21 comments2265
Поділіться публікацією:
Зеленський анонсував новий обмін полоненими

Президент Володимир Зеленський заявив, що дата наступного масштабного обміну полоненими стане відома найближчим часом. Про це він сказав під час прес-конференції з турецьким президентом Реджепом Ердоганом, передає "РБК-Україна".

"Зараз у нас продовжує обмін у двох напрямках — це дискусії у форматі тристоронньої контактної групи в Мінську і обмін наших полонених, які перебувають за ґратами або в підвалах на окупованих територіях. Там готується список, список дуже великий. Ми вже передали його, список буде обговорюватися в Мінську. Я думаю, що найближчим часом буде дата звільнення першої частини наших полонених", — сказав глава держави.

За словами Зеленського, зараз з представниками Росії обговорюється звільнення політв'язнів в анексованому Криму.

"Другий трек — це розмова з російською стороною про обмін наших полонених у Криму або на території Російської Федерації. Там теж почалася робота. Я впевнений, що найближчим часом будуть дати, і суспільство побачить списки. Більшість зі списку, яка утримується в Росії, дійсно, кримські татари", — додав Зеленський.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше представник терористичної "ДНР" Дарина Морозова виключила обмін полоненими у форматі "всіх на всіх" до закінчення збройного конфлікту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!