Головна Новини Політика президент Зеленський їде до Німеччини на Мюнхенську конференцію з питань безпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський їде до Німеччини на Мюнхенську конференцію з питань безпеки

На конференції президент Володимир Зеленський матиме виступ на окремій сесії, присвяченій Україні

13 лютого 2020, 10:56 comments1903
Поділіться публікацією:
Зеленський їде до Німеччини на Мюнхенську конференцію з питань безпеки

Президент України Володимир Зеленський перебуватиме 14-15 лютого у Федеративній Республіці Німеччина, інформує в офіційному Telegram-каналі Офіс президента.

Так, український лідер планує відвідати 56-у Мюнхенську конференцію з питань безпеки. Зазначається, що глава України буде виступати під час окремої сесії, яка присвячена нашій державі. Крім того, планується декілька двосторонніх зустрічей з керівниками інших країн.

Нагадаємо, до Києва їдуть сенатори США на зустріч із Зеленським, щоби посилити підтримку з українськими лідером і наголосити, що Україна є важливим стратегічним партнером США. Візит планують делегати Сенату США Кріс Мерфі, Рон Джонсон і Джон Баррассо, які входять до складу підкомітету з міжнародних відносин в Європі та регіональної безпеки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що глава держави Володимир Зеленський мав зустріч з прем'єр-міністром Італії Джузеппе Конте. Політики обговорили фінансове співробітництво між країнами, а також питання, що стосуються війни на Донбасі. Зеленський зазначив, що Кабінет міністрів працює над спрощенням економічних і бізнес-процесів, а також висловив сподівання, що італійські інвестори візьмуть участь в українській приватизації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!