Головна Новини Політика президент Зеленський хоче побудувати місто-притулок для переселенців з Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський хоче побудувати місто-притулок для переселенців з Криму

Проект створення міста для кримчан-переселенців заплановано на цей рік у Херсонській області

13 лютого 2020, 19:59 comments2485
Поділіться публікацією:
Зеленський хоче побудувати місто-притулок для переселенців з Криму

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що в Херсонській області планується побудувати містечко для переселенців з Криму, серед яких — понад 500 сімей кримських татар. Про це передає прес-служба Офісу глави держави за регламентом зустрічі Зеленського з його представником в Автономній Республіці Крим Антоном Кориневичем та його заступницями Дариною Свиридовою та Тамілою Ташевою.

"Ми хочемо побудувати такий містечко. В цьому році ми повинні почати це робити. З вашої сторони потрібні комунікація і контроль", — зазначив український гарант.

Зеленський додав, що для нього дуже важливо отримувати інформацію з окупованого півострова безпосередньо зі слів людей, які з різних причин змушені залишатися там.

Також глава держави зазначив, що на КПВВ "Чонгар" на кордоні з півостровом під контролем агресора буде створено спеціальний центр з розвиненою інфраструктурою для комфортного перетину пункту.

"Моя ідея в тому, щоб вони побачили, як ми ставимося до людей, до кримчан. Ти приїжджаєш, а тут — "місто-сад". Відчуваєш різницю, адже тут все на вищому рівні: заправка, школа, дитсадок, вдома", — натхненно заявив Зеленський.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія зробив спірне заяву щодо можливості відновити водопостачання в Криму, що викликало масу негативу в мережі і навіть звинувачень у зраді державних інтересів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!