Головна Новини Політика президент Відпочинок Зеленського в Омані: Офіс президента подає в суд на журналістів
commentss НОВИНИ Всі новини

Відпочинок Зеленського в Омані: Офіс президента подає в суд на журналістів

В Офісі президента також розкритикували телеканал «UA: Перший» через трансляцію останнього випуску програми «Схеми»

14 лютого 2020, 15:04 comments2420
Поділіться публікацією:
Відпочинок Зеленського в Омані: Офіс президента подає в суд на журналістів

Офіс президента вимагає від журналістів програми "Схеми" спростувати інформацію про зустріч Володимира Зеленського в Омані з секретарем Ради безпеки Росії Миколою Патрушевим. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент України ніколи в житті не зустрічався (особисто чи в рамках міжнародних заходів), не розмовляв і не спілкувався в інший спосіб з Миколою Патрушевим. Оприлюднення висновків, які ґрунтуються не на фактах чи свідченнях, а на домислах і відомостях з якихось таємних "джерел", яке має місце у випуску програми "Схеми", Офіс Президента України розцінює як відверту маніпуляцію громадською думкою", — йдеться в заяві.

В ОП підкреслили, що чекають від журналістів програми "Схеми" спростування інформації про зустрічі Зеленського з Патрушевим в Омані.

"Офіс Президента України чекає від програми "Схеми" спростування відомостей, що не відповідають дійсності, та припущень, зроблених на їхній основі. Ми звертаємося до суду з позовом, у якому вимагатимемо спростувань і вибачень. Також вважаємо своїм обов’язком звернути увагу суспільного мовника – телеканалу "UA: Перший" на розповсюдження в його ефірі інформації, що не відповідає дійсності", — йдеться в заяві.

picture

Як повідомляло видання "Коментарі", 13 січня в програмі "Схеми" журналісти "Радіо Свобода" розповіли про те, що президент України Володимир Зеленський полетів з Оману на тому ж літаку, на якому туди прилетів колишній директор ФСБ, секретар Радбезу Росії Микола Патрушев. Представники ЗМІ не виключили, що у них була зустріч.

Прес-секретар глави держави Юлія Мендель спростувала зустріч Зеленського з Патрушевим. Спікер президента РФ Дмитро Пєсков назвав цю інформацію брехнею.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!