Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про Трампа і мрії про «Оскар»
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про Трампа і мрії про «Оскар»

Зеленський заявив, що готовий ще раз поговорити з Трампом

15 лютого 2020, 15:09 comments1853
Поділіться публікацією:
Зеленський розповів про Трампа і мрії про «Оскар»

Президент Володимир Зеленський під час Мюнхенської конференції з безпеки розповів, що колись мріяв прославитися в США, повідомляє "Укрінформ".

"У попередньому житті, у моїй попередній професії, коли був продюсером, сценаристом чи актором, я мріяв отримати “Оскар”. Я хотів бути дуже популярним у США. А тепер я дуже популярний у США. Але я цього не хотів, такої популярності я не бажав", — наголосив український лідер.

Крім того, Зеленський також зазначив, що готовий знову поговорити зі своїм американським колегою, якщо це буде потрібно для країни. Він додав, що між Україною і США склалися хороші стосунки і висловив подяку за допомогу.

Як повідомляє сайт "Коментарі", у вересні 2019 року була оприлюднена стенограма телефонної розмови Трампа з Зеленським. Під час телефонного спілкування, Трамп виставив чіткі умови українському колезі почати кримінальне переслідування сина колишнього американського віце-президента Джозефа Байдена, який є головним конкурентом Трампа на виборах в 2020 році. Глава Білого Дому неодноразово заперечував, що чинив тиск на державу, залежну від його зовнішньої політики, але однопартійці Байдена в Конгресі США все ж змогли довести справу до відкриття справи про імпічмент. Проте Сенат не підтримав відсторонення Трампа в рамках імпічменту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!