Головна Новини Політика президент "Затримання рибалок в Азовському морі": у Зеленського обіцяють відстежувати слідство у РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Затримання рибалок в Азовському морі": у Зеленського обіцяють відстежувати слідство у РФ

Представництво президента України в аннексированном Криму відстежує ситуацію із затриманням українських громадян на Азовському морі

16 лютого 2020, 09:45 comments2219
Поділіться публікацією:
"Затримання рибалок в Азовському морі": у Зеленського обіцяють відстежувати слідство у РФ

Представництво президента України в анексованому Криму відстежує ситуацію із затримання співробітниками Федеральної служби безпеки Росії українських громадян, що рибалили  в Азовському морі. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на прес-службу представництва.

У відомстві перевіряють усі факти з приводу затримання громадян України. Також наполягають на необхідності визначення позиції щодо статусу Азовського моря.

"Представництво відстежує ситуацію з затриманням громадян України Російською Федерацією на Азовському морі. Компетентними органами проводиться перевірка фактів по цій ситуації. У той же час представництво підкреслює необхідність визначення позиції щодо правового статусу Азовського моря і Керченської протоки", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що российские прикордонники Федеральної служби безпеки затримали чотирьох українських рибалок в Азовському морі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!