Головна Новини Політика президент Зеленський назвав роль Небесної Сотні для сучасних українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав роль Небесної Сотні для сучасних українців

Президент зустрівся з родичами загиблих на Майдані в 2014 році

20 лютого 2020, 17:49 comments2260
Поділіться публікацією:
Зеленський назвав роль Небесної Сотні для сучасних українців

Сьогодні, у шосту річницю пам'ятних подій на Майдані під час Революції Гідності, президент Володимир Зеленський провів зустріч з родичами загиблих героїв Небесної Сотні і пообіцяв довести до кінця розслідування  їх вбивства. Про це передає прес-служба Офісу глави держави.

Так, український гарант заявив, що, незважаючи на нездатність попередньої влади "по гарячих слідах" розслідувати розстріли на Майдані, нинішнє керівництво країни і Генеральна прокуратура роблять все можливе, щоб відновити всі деталі та епізоди тих трагічних подій.

"Знайте, що для мене особисто — це одна з пріоритетних справ. Ми робили все, щоб навіть після перезавантаження Генеральної прокуратури та керівництва Державного бюро розслідувань ми не втратили деталей цієї справи і продовжили розслідування", — підкреслив Зеленський і пообіцяв не тільки надавати підтримку сім'ям загиблих, але і завершити цю складну справу.

Крім того, український гарант оцінив роль героїв Небесної Сотні в долі сучасних українців, визнавши, що завдяки їхній жертві, внутрішнім і зовнішнім ворогам не вдалося розколоти країну.

"Для мене герої Небесної Сотні — це люди, які відстоювали і відстояли незалежність нашої країни. Відстояли, незважаючи на те, що у нас почалася війна. Ці люди не дали можливості розколоти країну. Це наше ядро, це головне, що у нас є", — уклав президент.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що, згідно з результатами опитування, українці підтримують Революцію Гідності і вважають, що вона змінила країну на краще.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!