Головна Новини Політика президент “Підлеглих має трусити": Володимир Путін поділився секретом свого правління
commentss НОВИНИ Всі новини

“Підлеглих має трусити": Володимир Путін поділився секретом свого правління

Президент Росії Володимир Путін зізнався, що весь час тримає своїх людей в напрузі, інакше "народ розслабиться"

25 лютого 2020, 10:50 comments3488
Поділіться публікацією:
“Підлеглих має трусити": Володимир Путін поділився секретом свого правління

В рамках проекту "20 питань Путіну" президент Росії зізнався, що весь час тримає "своїх людей" в напрузі. Про це передають російські ЗМІ.

Так, за словами лідера РФ Володимира Путіна, для поліпшення якості роботи підлеглих їх нібито весь час потрібно тримати в тонусі. Путін заявив, що зобов'язаний "не тільки тримати руку на пульсі, але і тримати підлеглих під постійною адміністративною напругою". Президент Росії додав, що мова, насамперед, йде про тих, хто займається національними проектами. "Підлеглих має трусити", — каже Путін, пояснюючи, що люди повинні відчувати свою відповідальність у роботі. Якщо ж це послабити тиск, то, на думку президента, "народ розслабиться".

Як раніше повідомляли "Коментарі", російський блогер Башир Дохов влаштував незвичайний "пранк": повісив портрет президента РФ Володимира Путіна в ліфті однієї з багатоповерхівок Москви. Так, майже 7-хвилинний ролик набрав більше 1,6 млн переглядів за кілька днів. На запису зняті реакції кількох мешканців будинку, які входять в ліфт і бачать портрет президента. "Повішений" Путін викликав різні реакції, більшість реагували з гумором. Багато раділи, що "прокатались з Путіним", часто жителі сміялися, як тільки входили в ліфт, а одна дівчина жартома почала молитися портрету. Хоча нерідко звучали в ролику і нецензурні вирази.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!