Головна Новини Політика президент Зеленський і Порошенко потиснули руки один одному на засіданні Верховної Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський і Порошенко потиснули руки один одному на засіданні Верховної Ради

Але в цей момент дивилися в різні боки.

4 березня 2020, 22:00 comments5738
Поділіться публікацією:
Зеленський і Порошенко потиснули руки один одному на засіданні Верховної Ради

Чинний президент України Володимир Зеленський і колишній президент України Петро Порошенко потиснули один одному руки на позачерговому засіданні Верховної Ради України в середу, 4 березня. Відповідний відеоролик опублікувала Олена Скидан в Facebook.

Перед рукостисканням Зеленський провів короткий діалог з Порошенком. А під час засідання Петро Олексійович розсміявся над заявою Володимира Олександровича про те, що президент не впливає на правоохоронні органи.

Також у цей день у Верховній Раді стався конфлікт між Зеленським і народним депутатом від фракції "Європейська солідарність" (партія Порошенка) Олексієм Гончаренком.

Олена Скидан, яка опублiковала відео, написала: "Міцні чоловічі стосунки: "Зе-вирок" поручкався з неосудним". В коментарях одна жiнка написала "треба було ще в губи...", а інший коментатор висловився серйозніше: "Якщо ЗЕ не закриє ПО, то усі перестановки і призначення "до лампади".

Як повідомляв портал "Коментарі", Зеленський запевнив, що шахтарям виплатять по 650 мільйонів гривень до кінця цього тижня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!