Головна Новини Політика президент Зеленський приїхав на Полтавщину: програма його поїздки
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський приїхав на Полтавщину: програма його поїздки

Президент Володимир Зеленський не тільки відвідає евакуйованих з Уханя у медцентрі, а й перевірить будівництво першої в країні бетонної автодороги

5 березня 2020, 11:40 comments2375
Поділіться публікацією:
Зеленський приїхав на Полтавщину: програма його поїздки

Сьогодні президент України Володимир Зеленський перебуває з робочою поїздкою в Полтавській області. Про це поінформував Офіс президента у своєму Telegram-каналі.

Так, глава держави вже перейшов до огляду робіт із будівництва першої бетонної автодороги в Україні Н-31 "Дніпро — Царичанка — Кобеляки – Решетилівка". Цей об’єкт є одним із так званих "великих будівництв". Далі президент перевірить, як реконструюють приймальне відділення Полтавської обласної клінічної лікарні, де має буди створено відділення невідкладних станів. Крім того, запланована зустріч з місцевими бізнесменами середньої та малої ланки.

Ключовим у програмі поїздки стане відвідування гарантом медцентру Нацгвардії у Нових Санжарах. Сьогодні там завершується обсервація українців та іноземців, які були евакуйовані з китайського Уханя через спалах коронавірусу.

Раніше портал "Коментарі" розповів, що учасниця протестів у Нових Санжарах заявила, що їй не соромно за те, що жбурляла каміння. Жителька Нових Санжар, яка кидала каміння під час евакуації українців з Уханя, не вірить, що обсервація закінчиться у четвер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!