Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, що робить Україна для продовження співпраці з МВФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, що робить Україна для продовження співпраці з МВФ

Президент України Володимир Зеленський повідомив, коли відбудуться переговори з представниками МВФ

10 березня 2020, 22:56 comments2339
Поділіться публікацією:
Зеленський розповів, що робить Україна для продовження співпраці з МВФ

Президент України Володимир Зеленський заявив, що продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом (МВФ) важливо для нашої країни не тільки з позиції отримання наступного траншу, але і для підтримки довіри з боку міжнародних інвесторів. Про це глава держави розповів у інтерв'ю Bloomberg.

Зеленський заявив, що нинішня влада виконала набагато більше, ніж попередній уряд, що підтверджують у МВФ. Також він пообіцяв земельний закон і закінчити роботу над банківським законом, який унеможливить повернення банків колишнім власникам.

Крім того, за словами глави держави, найближчим часом прем'єр-міністр Денис Шмигаль і міністр фінансів Ігор Уманський відправляться до США на зустріч з представниками Фонду. Також в уряді сподіваються на якнайшвидше підписання меморандуму з МВФ.

Раніше "Коментарі" писали, що в Міжнародному валютному фонді заявили, що досягли успіху в переговорах з українською владою. Обговорення чергового меморандуму продовжаться в найближчі дні. Експерти оцінили на прохання видання "Коментарі" шанси на появу нової угоди, а також те, на які поступки може піти один одному Київ і МВФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!