Головна Новини Політика президент "Прийняття законів або дефолт": Зеленський жорстко звернувся до парламенту
commentss НОВИНИ Всі новини

"Прийняття законів або дефолт": Зеленський жорстко звернувся до парламенту

Президент Володимир Зеленсикй закликав народних депутатів прийняти два найважливіших для економіки законопроекту

29 березня 2020, 21:16 comments2701
Поділіться публікацією:
"Прийняття законів або дефолт": Зеленський жорстко звернувся до парламенту

Глава держави Володимир Зеленський зазначив, що на внечоередном засіданні парламенту, яке відбудеться завтра, 30 березня, народні депутати повинні ухвалити два законопроекти, від яких реально залежить економічне життя України. Про це він заявив у своєму ролику на сторінці в Facebook, звітуючи по  черговим досягненням у боротьбі зі світовою пандемією коронавірусу.

Український гарант зазначив, що складна епідеміологічна ситуація поставила країну на роздоріжжі: прийняття двох законопроектів, завдяки чому Міжнародний валютний фонд виділить понад 10 мільярдів доларів США — ці кошти допоможуть подолати економічну кризу і стабілізувати фінансову ситуацію в країні.

"Інакше інший шлях — це провал цих законів. Після падіння економіки і навіть загроза дефолту. В останні тижні ми з Офісом президента і Кабінетом міністрів робили все можливе, що від нас залежало і ми змогли домовитися про фінансову підтримку від міжнародних партнерів. Ми з урядом зробили свій вибір. Тепер черга за вами", — звернувся Володимир Зеленський до народних обранців.

Президент додав, що вся відповідальність за майбутнє країни і народу знаходиться в руках парламентаріїв, а значить, завтра побачать, кому саме служать політики, які отримали довіру людей на виборах: громадянам України або чиїм окремим інтересам.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, чим загрожує бюджетна "діра" у розмірі 300 мільярдів гривень для життя кожного пересічного українця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!