Головна Новини Політика президент "Плівки Єрмака": Зеленський нарешті відреагував на скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

"Плівки Єрмака": Зеленський нарешті відреагував на скандал

У президента Володимира Зеленського сухо і лаконічно прокоментували компромат на його помічника

2 квітня 2020, 19:56 comments6009
Поділіться публікацією:
"Плівки Єрмака": Зеленський нарешті відреагував на скандал

Глава держави Володимир Зеленський все-таки прокоментував скандал навколо брата глави його Офісу Андрія Єрмака, який в опублікованих відео із прихованої камери продає державні посади. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на Офіс президента.

Так, прес-служба президента зазначила, що всі факти, викладені у так званих "плівках Єрмака" повинні бути перевірені. Разом з тим український гарант чекає встановлення джерела появи скандальних записів.

"Розмови на оприлюднених плівках не мають відношення до реального життя, ніхто з цих людей не був призначений на посади, які обговорювалися. Проте всі викладені факти повинні бути ретельно перевірені, так само, як і джерела появи плівок і те, хто і з якою метою замовляв стеження", — заявляють в Офісі президента.

Відомство підкреслює, що слідчі дії ведуться з обома сторонами цього корупційного скандалу, а президент України очікує максимально об'єктивних його результатів, щоб мати підстави переходити до більш радикальних заходів стосовно свого оточення.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народні депутати від фракції "Слуга народу" зажадали пояснень від глави держави Володимира Зеленського і глави його Офісу Андрія Єрмака за фактом плівок, які були опубліковані їх безпартійним колегою Гео Леросом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!