Головна Новини Політика президент Відеозвернення Зеленського: вчителі — молодці, палії трави — байдужі, а також про літаки з Китаю і бюджет
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеозвернення Зеленського: вчителі — молодці, палії трави — байдужі, а також про літаки з Китаю і бюджет

Президент України незадоволений, що в мережі сміються над помилками українських вчителів

10 квітня 2020, 18:58 comments4148
Поділіться публікацією:
Відеозвернення Зеленського: вчителі — молодці, палії трави — байдужі, а також про літаки з Китаю і бюджет

Сьогодні, 10 квітня, президент України Володимир Зеленський виступив з новим зверненням до народу. Він розповів про нових літаках з Китаю і Південній Кореї, зміни в державний бюджет, про підпали трави і щодо до українських вчителів.

За словами президента, Україна очікує чотири літака з Китаю і Південної Кореї, які повинні доставити в нашу країну 100 тисяч ПЛР-тестів, 200 тисяч реагентів, 20 тисяч захисних окулярів, 10 мільйонів масок, 10 апаратів ШВЛ та 10 спеціальних боксів для транспортування хворих коронавірусом Covid-19.

Також Зеленський розповів, що уряд вніс зміни в державний бюджет, а фонд боротьби з коронавірусом склав 66 мільярдів гривень. Також пообіцяв фінансову допомогу лікарям, пенсіонерам. Максимальна зарплата державних чиновників не буде перевищувати тисячі 47 гривень.

Паліїв трави президент назвав байдужими українцями, з-за яких кількість пожеж зросла на 30%. Підвищили штрафи до 6 тисяч гривень, а Зеленський пропонує ввести кримінальну відповідальність.

Також Володимир Олександрович похвалив українських вчителів з всеукраїнської онлайн-школи. Він розкритикував злі коментарі в соціальних мережах та висловив невдоволення з приводу того, що в мережі сміються над помилками українських вчителів.

Як повідомляв портал "Коментарі", ветеринари не рекомендують випускати кішок на вулицю, щоб вони не заразилися коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!