Головна Новини Політика президент Повертаємося до традицій наших предків: Зеленський привітав українців з Великоднем
commentss НОВИНИ Всі новини

Повертаємося до традицій наших предків: Зеленський привітав українців з Великоднем

Президент Володимир Зеленський в чергове закликав жителів нашої країни відзначати свята вдома

18 квітня 2020, 14:02 comments2388
Поділіться публікацією:
Повертаємося до традицій наших предків: Зеленський привітав українців з Великоднем

Президент України Володимир Зеленський привітав християн східного обряду з Великоднем. Звернення опубліковано на сторінці глави держави в Facebook .

Глава держави зазначив, що зараз люди повертаються до традицій предків, у яких не було супермаркетів, доставки продуктів через інтернет і в цього року кожна господиня може самостійно приготувати домашню паску.

Зеленський в черговий раз закликав жителів країни залишатися вдома і відзначати свята з тими, хто живе поруч, а також побажав українцям, щоб їх лякали цифри на вагах, а не на градусниках після пасхальних вихідних.

"Ще раз закликаю всіх відсвяткувати Великдень будинку. Коли ми всі залишаємося вдома – це дійсно єднання. Єднання заради лікарів, заради здоров'я нашої нації, а значить – її майбутнього", – зазначив президент.

Раніше "Коментарі" писали про те, як уберегти організм від стресу і як варто виходити з посту поступово. Це актуально з урахуванням того, що багато людей дотримувалися Великого посту, який починається за сім тижнів до Христового Воскресіння. Скоро вони зможуть повернутися до звичних продуктів, від яких довелося на якийсь час відмовитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!