Перший рік президентства Володимира Зеленського: опитування "Коментарів"

Портал "Коментарі" проводять опитування в телеграм-каналі, щоб з'ясувати, як ставляться українці до Володимира Зеленського через рік після його обрання

Рівно рік тому, 21 квітня, відбувся другий тур президентських виборів, на яких нинішній президент Володимир Зеленський здобув нищівну перемогу: 73,2% голосів виборців проти 24,4% Петра Порошенка. У зв'язку з річницею обрання найнароднішого президента "Коментарі" проводять опитування у телеграм-каналі, щоб з'ясувати, як ставляться українці до Володимира Зеленського тепер.
Цікаво, що на даний момент 45% респондентів вважають, що за цей рік в Україні все стало набагато гірше. 19% опитаних все ж не змінили своїм симпатіям Зеленському і проголосували за те, що зі своїми обов'язками він справляється. Таку ж кількість голосів набрала відповідь "Головне, що не Порошенко". Інші 17% вважають, що чинний гарант із завданням не впорався, але всі мають право на помилку. поступово знижується. Про це свідчать результати опитування, яке з 7 по 11 квітня провів Київський міжнародний інститут соціології. Так, до Зеленського позитивно ставляться 44% опитаних, тоді як у березні таких було трохи більше - 46%. Нейтральне ставлення висловили 31% (у березні – 33%), а негативне – 25% (у березні – 21%).