Головна Новини Політика президент Перший рік президентства Володимира Зеленського: опитування "Коментарів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший рік президентства Володимира Зеленського: опитування "Коментарів"

Портал "Коментарі" проводять опитування в телеграм-каналі, щоб з'ясувати, як ставляться українці до Володимира Зеленського через рік після його обрання

21 квітня 2020, 16:30 comments2882
Поділіться публікацією:
Перший рік президентства Володимира Зеленського: опитування "Коментарів"

Рівно рік тому, 21 квітня, відбувся другий тур президентських виборів, на яких нинішній президент Володимир Зеленський здобув нищівну перемогу: 73,2% голосів виборців проти 24,4% Петра Порошенка. У зв'язку з річницею обрання найнароднішого президента "Коментарі" проводять опитування у телеграм-каналі, щоб з'ясувати, як ставляться українці до Володимира Зеленського тепер.
Цікаво, що на даний момент 45% респондентів вважають, що за цей рік в Україні все стало набагато гірше. 19% опитаних все ж не змінили своїм симпатіям Зеленському і проголосували за те, що зі своїми обов'язками він справляється. Таку ж кількість голосів набрала відповідь "Головне, що не Порошенко". Інші 17% вважають, що чинний гарант із завданням не впорався, але всі мають право на помилку.

Раніше ми повідомляли, що рейтинг українського президента Володимира Зеленського поступово знижується. Про це свідчать результати опитування, яке з 7 по 11 квітня провів Київський міжнародний інститут соціології. Так, до Зеленського позитивно ставляться 44% опитаних, тоді як у березні таких було трохи більше — 46%. Нейтральне ставлення висловили 31% (у березні – 33%), а негативне – 25% (у березні – 21%).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!